Om mig

Sandra är en SEO-konsult och en communication och content specialist från Malmö. Hon är också en entreprenör med en otrolig visionär förmåga och ‘go getter’-attityd.

Redan på mellanstadiet såg Sandras lärare hennes skrivtalang och uppmuntrade henne till att skriva ännu mer. Hennes passion för det skrivna ordet ledde henne in på Lunds Journalistutbildning redan som 22-åring.

Men livet ville annat och några år senare befann hon sig i Spanien där hon vann förstaplatsen i en säljtävling för hela Europa. Hennes nyfikenhet ledde henne även till ett backpacking äventyr i Asien som gjorde att hon kom hem brun som aldrig förr, och med ett gäng nya insikter och värdefulla perspektiv.

Med sig har hon även fleråriga erfarenheter inom webb och kommunikation, både från privata och offentliga verksamheter, såväl som start-ups. 2016 skapade hon sin första WordPress hemsida och har sedan dess varit hooked på marknadsföring. Hon gick en 1,5 årig KY-utbildning för att spetsa till sina kunskaper och är idag en fullfjädrad digital marknadsförare.

Efter en tids frilansande på diverse byråer startade hon sin egna konsultverksamhet. Med fleråriga erfarenheter från sälj- och service världen kombinerar hon sina fantastiskt uppskattade people skills, med sitt digitala affärstänk.

Efter en tids arbete med företag från vitt skilda branscher insåg Sandra att de alla har en sak gemensamt. De har fantastiska produkter/tjänster, men misslyckas ofta att beröra och förmedla det verkliga VÄRDET i sina erbjudanden.

Idag hjälper Sandra företag att bygga broar mellan varumärke och publik – genom att skapa content som väcker känslor och lämnar verkliga avtryck.

Sandra vill se en värld med modigare människor och företag som vågar sticka ut från mängden. En värld där vi står starka i vårt unika värde och känner oss glada, förväntansfulla och viktiga i det vi gör.