Om mig

Alla kan publicera inlägg på sociala medier men alla kan inte avgöra när och hur det görs på bästa sätt.

Som frilansande konsult konsumerar jag hundratals bloggar, webinars och allt däremellan för att hålla mina kunskaper up to date. Dessutom har jag yrkesrelaterad erfarenhet från min 1,5 långa KY-utbildning i Onlinemarknadsföring.

Mina kunder kommer från skilda branscher som alla brottas med diverse utmaningar.

Jag älskar att djupdyka i data och ta ett helhetsgrepp om företags digitala närvaro.

Hur samverkar olika kanaler? Vilka satsningar får bäst effekt? Och viktigast av allt – vad kan vi göra för att få ännu bättre resultat?

Med andra ord; jag analyserar, implementerar och optimerar företags digitala satsningar!

Som person är jag tekniskt, kreativt och analytiskt lagd – vilket gör att jag kombinerar SEO, content och webbanalys till ett mästerskap.

Hej!

Sandra Wasserman

Sandra Wasserman

Digital strateg & SEO-konsult

Som frilans har jag ett rörligt kontor, det vill säga 0% overheadkostnader. Jag tar endast betalt för min tid/ leverans, och inget annat. Ett samarbete med mig bygger på 100% lyhördhet, transparens och god kommunikation.

Anlita mig som en förstärkt kompetens inom SEO, content marketing, webbanalys med mera.

Vad behöver du hjälp med?

Ta direktkontakt med mig via formuläret:

Mina expertområden

SEO

Jag tar reda på vilka konkreta åtgärder som kan leda till en bättre ranking för din hemsida. Med hjälp av professionella verktyg analyserar jag sökord, innehåll och tekniska aspekter. Det hela resulterar i en handlingsplan med förbättringsåtgärder.

Content Marketing

Content marketing handlar om att sammanföra det ditt varumärke står för med det din målgrupp vill ha. Jag hjälper dig att ta reda på vilket innehåll du bör skapa, för vem och i vilken kanal. Tillsammans tar vi fram en strategi och plan för publicering i dina digitala kanaler.

Digitalt strategiarbete

En digital strategi definierar mål och syfte med din digitala närvaro. Var befinner du dig idag? Vad vill du uppnå och vad behöver du göra för att nå dit? Jag hjälper dig att fokusera på rätt satsningar och nyttja dina resurser på bästa sätt.

Webbanalys & Optimering

Vad har dina digitala satsningar resulterat i? Finns det något som kan göras annorlunda för att uppnå bättre resultat? Med hjälp av Google Analytics och annan värdefull statistik, analyserar jag din data och ger mina bästa rekommendationer på förbättringsåtgärder.